Finalisti

Baggizmo je brend nosive tehnologije koji spaja visoku modu i tehnologiju kako bi poboljšao kvalitetu zivota modernih i urbanih ljudi. Sa proizvodima, Baggizmo pametnom torbom i Baggizmo Wiseward pametnim novčanikom, Baggizmo je razvio novi, napredni i funkcionalniji način nošenja i zaštite osobnih stvari i podataka.

turistički chatbot za razgledanje grada. Nudi mogućnost otkrivanja nepoznatih dijelova grada 'chatajući' s najintrigantnijim osobama iz zagrebačke prošlosti. Gradom vas vode poznati izumitelji, pisci, umjetnici ali i izmišljeni likovi

MAKERbuino je uradi-sam elektronički set, odnosno kutija s elektroničkim komponentama potrebnim za sastavljanje vlastite retro igraće konzole.

Redi Izokinetic je uređaj za dijagnostiku i rehabilitaciju fokusiran na donje ekstremitete (noge, koljena, kukovi)

omogućuje svima koji pate od emocionalnih ili ponašajnih poteškoća da dobiju profesionalnu pomoć u udobnosti vlastitog doma. Exedra Online je digitalna platforma koja omogućuje psihoterapeutima da pružaju svoje usluge online.

digitalna AI platforma za intermodalni transport tereta koja kroz svoj jedinstveni CMS spaja pružatelje sa naručiteljima usluga prijevoza.

Pametni osobni konverzacijski asistent koji prati ono što se događa u razgovoru između dvije ili više osoba te, sukladno izgovorenom, radi određene radnje, poput kreiranja sastanaka, slanja uplate ili podatka

Stol modularnog dizajna radne površine koji se može prilagoditi svakom životnom ili radnom prostoru i potrebama vlasnika

osobni biofeedback uređaj za vježbanje mišića prilikom rehabilitacije, sporta ili oblikovanja tijela. mjeri električnu aktivnost mišića na površini kože iznad mišića od interesa te šalje podatke bežično mobitel ili tablet. Aplikacija analizira, prikazuje i sprema primljene podatke.

mobilna platforma koja omogućuje pripadnicima modne, beauty, fotografske, filmske industrije i influencerima da se povežu i zajedno ostvaruju svoje projekte. Koristeći virtualnog osobnog agenta najučinkovitije prezentiraju sebe i svoj rad te nude svoje usluge budućim klijentima.

razvija rješenje za optimizaciju checkout procesa u trgovinama. Rješenje se temelji na pametnim košaricama koje kupcu omogućuju skeniranje proizvoda tijekom prolaska kroz trgovinu, a na blagajni samo trebaju platiti ukupan iznos, bez dugog procesa čekanja i skeniranja.

Edukacijski programabilni piano za djecu

Mrežna platforma koja putem PID-a (Personal ID) prezentira proizvođača ili tvrtku pružajući relevantnu i transparentnu informaciju o izvornom porijeklu proizvoda te usluzi koju pruža pojedinac ili grupa.

prva je turistička tura Zagrebom koja najbolju ponudu i atrakcije grada prezentira turistima kao putovanje kroz vrijeme uz primjenu suvremenih tehnologija proširene (AR) i virtualne stvarnosti (VR).

Organizatori

Pod visokim pokroviteljstvom Predsjednice Republike Hrvatske

Zemlja partner

Srebrni sponzori

Partneri

Sponzori

Medijski partneri